Kiderült milyen fontos feladata lesz a TV2-nél Vastag Csabának

Vastag Csaba
Vastag Csaba
Fotó: Instagram / Vastag Csaba
Vágólapra másolva!
A TV2 Csoport vezérigazgatójának lesz tanácsadója.
Vágólapra másolva!

Nagyon érdekes munkának tartja Vastag Csaba, hogy a TV2 vezérigazgatója, Pavel Stanchev mellett dolgozhat: mint a Tényeknek elárulta, szinte baráti a kapcsolatuk. Az egyik beszélgetésük során a vezérigazgató elmondta, hogy van egy régi álma - visszahozni a TV2 hatalmas sikert aratú régi műsorát, a Megasztárt.

Vastag Csaba korábban több TV2-es műsorban szerepelt, a tervet támogatta: "Ennél jobb ötlet a mai világban nem is lehet" - nyilatkozta a TV2 kameráinak. Részletek a videón:

Mint írtuk, kétségkívül az ősszel visszatérő Megasztár a hazai tévézés elmúlt évtizedeinek legfontosabb zenei tehetségkutatója, amely kikerülhetetlen és kihagyhatatlan volt: az élő adások után erről beszéltek az emberek a munkahelyen, boltban, iskolában. Milliók látták, milliók szerették és értékelték, a megasztárosok országos turnéi pedig sportcsarnokokat töltöttek meg. Az ősszel visszatérő show olyan előadókat adott az országnak, mint Tóth Vera, Oláh Ibolya, Caramel, Tóth Gabi, Rúzsa Magdi, Király Viktor, Radics Gigi, Tolvai Reni. Rengeteg régi képpel, videóval itt nosztalgiázhat.