Durván támadják Kulcsár Edinát

Újra apa és anya lesz Kulcsár Edina és G.w.M.
Fotó: Sandor Bankuti
Vágólapra másolva!
Van, aki védelmébe veszi a volt szépségkirálynőt.
Vágólapra másolva!

Már jó ideje találgattak arról, vajon Kulcsár Edina ismét terhes-e, vagy sem, hamarosan kiderült, hogy nem alaptalanok a pletykák, valóban negyedik gyerekével várandós az egykori szépségkirálnyő. Eleinte többen is arra lettek figyelmesek, hogy hiába a sok edzés, a háromgyerekes édesanya inkább hízott, ezt pedig bő ruhákban igyekezett takargatni. Az egykori szépségkirálynő akkor még nem reagált a pletykákra, azonban férje, G.w.M egy videóban elszólta magát, így kénytelenek voltak hamarosan elismerni, hogy érkezik a második közös gyerekük úgy, hogy a kis Amara még csak májusban lesz egyéves. Erről itt olvashat hosszabban.

Újra apa és anya lesz Kulcsár Edina és G.w.M.
Újra apa és anya lesz Kulcsár Edina és G.w.M.
Fotó: Sandor Bankuti / HOT Archív

Most a Redditen támadják az egykori szépségkirálynőt. "Nem szoktam posztolni ide semmit, de ezen most mélységesen felháborodtam. Kulcsár Edina szerint szívecskét érdemel az a komment, amiben gúnyt űznek abból, hogy egyre több magyar nő meddő" - írta valaki az oldalon, erre sok reakció érkezett.

Fotó: Reddit

"Szerintem a kommentelő a tudatos gyermektelenségre utalt, nem a meddőségre" - írta egy kommentelő. Más szerint a modell "nem így értette", más Reddit-olvasó pedig úgy gondolja, hogy Kulcsár csak szórja a "szívecskéket" (emojikat), és nem tudja, mire reagál. Részletek itt.