Díjat nyerhet a Dancing with the Stars és az Ázsia Expressz

Televíziós Újságírók Díja
Televíziós Újságírók Díja
Fotó: KEN Media
Vágólapra másolva!
Tizennégy kategóriában versengenek idén a tavalyi év legkiválóbb szórakoztató műfajú televíziós teljesítményei a Televíziós Újságírók Díjáért.
Vágólapra másolva!

A szakújságírókból álló zsűri a díjátadó gála előtt ezúttal is sajtóközleményben teszi közzé a kategóriánkénti legjobb három tévés személy vagy produkció nevét. 2023 legjobb női műsorvezetője lehet Lékai-Kiss Ramóna vagy Ördög Nóra, legjobb férfi műsorvezetője Till Attila, zsűritagként Majoros Péter Majkát (Sztárban sztár leszek) vagy Ördög Nórát (Dancing with the Stars) díjazhatják.

Televíziós Újságírók Díja
Televíziós Újságírók Díja
Fotó: KEN Media 

Március 27-én adják át a Televíziós Újságírók Díja kategóriagyőzteseinek elismeréseit. A 2014-ben alapított díjat idén is az előző évben képernyőre került legprofesszionálisabb magyar, szórakoztató műfajú tévés teljesítmények legjobbjai vehetik át. A díj szabályzata alapján kategóriánként az a három televíziós produkció és személy került az esélyesek közé, akikre az elismerést odaítélő médiumok a legtöbb szavazatot adták. 

2024-ben 14 kategóriában mérettetnek meg a jelöltek. Díjat vehetnek át nagyszabású showműsor, vetélkedő, reality, gasztroreality, talkshow, zsűritag, női műsorvezető, férfi műsorvezető, sorozat, színésznő, színész, női mellékszereplő és férfi mellékszereplő, valamint most először szórakoztató-ismeretterjesztő műsor kategóriában. A jelöltek közt van a Sztárok a reptéren, a Séfek séfe, a Szerencsekerék, a Dancing with the Stars és Ázsia Expressz is, többek között.