Bizarr szokásáról beszélt Köllő Babett

Köllő Babett
Vágólapra másolva!
Sokan csodálják Köllő Babettet, hiszen mindig kifogástalan a megjelenése, és általában nagyon csinos és egyedi ruhákat hord. Most egy olyan elképesztő dolgot árult el a ruhavásárlási szokásairól, amit valószínűleg nem sokan fognak utánozni, hiába irigylik sokan a TV2 műsorvezetőjének gardróbját.
Vágólapra másolva!

Bizarr módot eszelt ki Köllő Babett arra, hogy mindig megfelelő ruhát válasszon magának, ami egy húzós, meleg napon is biztosan kifogástalan megjelenést biztosít a számára. 

"Fontos számomra a jó ruha kiválasztása, hiszen sok kellemetlenséget okozhat egy, akár nem megfelelően szellőző ruha, amellett, hogy csoda szép. Vegyünk akár egy meleg nyári napot, amikor egy szép nyári ruhában, vagy az uraknak elegáns ingben kell a nap hosszat lennie. Ilyenkor csak egy jól szellőző anyaggal lehet elkerülni, hogy kellemetlen foltok jelenjenek meg. 

Ezért úgy szoktam tesztelni az anyagot, hogy vásárlás előtt egy picit megnyalom, hiszen sokszor vagyok olyan rendezvényen, stúdióban, ami nagyon levegőtlen

 - vallotta be a Borsnak a TV2 műsorvezetője, aki hozzátette, hogy tujda, ez korántsem veszélytelen megoldás.

Most mondhatják, hogy mennyire nem higiénikus, hiszen rengeteg bacit szedhetek össze, de tegye mindenki a szívére a kezét, ki hord magával mindig egy ilyen dolog a táskájában?

 - próbálta menteni a helyzetet Köllő Babett, aki maga is tudja, hogy lenne más lehetőség a furcsa tesztre, de egyelőre ebben a módszerben bízik a leginkább.