Tíz éven át küzdött az anyaságért a Bestiák egykori énekesnője

Bestiák
Bestiák
Vágólapra másolva!
Papp Henriette vagyis a Bestiákból ismert Honey már tíz éve Németországban él férjével, akivel hosszú ideig küzdöttek azért, hogy egy család lehessenek. Az egykori énekesnő most elárulta, hogy milyen küzdelmek árán valósította meg legnagyobb álmát, hogy édesanya legyen.
Vágólapra másolva!

Papp Henriette közel ötvenévesen adott életet egyetlen gyerekének, Matthiasnak, hiszen hiába próbálkoztak évekig a férjével, nem jártak sikerrel. Már épp feladni készültek, amikor szinte csoda történt, és megfogant a kisfiuk. A Honey néven ismertté vált énekesnő ma már boldog családanya, előtte kozmetikusként dolgozott, miután a Bestiák feloszlott. 

Bestiák
 A Bestiák, azaz Miss Bee, Honey, Bedhy
Fotó: Somorjai Ilona Facebook

Az egykori énekesnő elmondása szerint eleinte nagyon megviselte, hogy nincs többé az együttes, de a 2011-es visszatérésük után rájött, hogy már egyáltalán nem vágyik erre az életre. Majd 2013-ban megismerte férjét, akivel szinte azonnal tudták, hogy együtt akarják leélni az életüket, csak a gyerekért való hosszas küzdelem árnyékolta be a boldogságukat.

Még nem tudtuk, hogy egy közel tízéves, gyötrelmes út áll előttünk, sok-sok reménnyel és álmatlan éjszakával. A mi babánk ugyanis nem akart megérkezni.

Mindketten kivizsgáltattuk magunkat, de az orvosok se nála, se nálam nem találtak problémát. Fizikai oka nem volt annak, hogy a várt jövevény nem érkezett meg hozzánk" - magyarázta Papp Henriette, aki már feladta volna, amikor váratlanul mégis megfogant a baba.

Közel ötvenéves voltam, így hát a férjemmel megegyeztünk: ez az utolsó esélyünk. 

Aztán hetekkel később elmentem az első ultrahangra... és meghallottuk a magzati szívhangot. A legszebb zene, amit életünkben hallottunk. El sem akartunk hinni, hogy hamarosan kisfiunk születik" - mesélte az egykori énekesnő, aki azóta boldog családanya, de a hosszú éveken át tartó küzdelmet sosem fogja elfelejteni. Papp Henriette azt is elárulta, hogy a kis Matthias három hónappal korábban érkezett a vártnál, így még születése után hónapokig nem vihették haza, hiszen inkubátorban volt.

A nap, amikor végre hazahozhattuk a kórházból, igazi örömünnep volt.

 Ma is a könnyeimmel küzdök, ha arra gondolok, milyen volt látni azokat a parányi kezecskéket és talpacskákat, s végre nem az inkubátorban, hanem itthon, a pihe-puha holmik között, nyugalomban, szeretetben" - idéz a Blikk Honeyt, azaz Papp Henriette-et.

Papp Henriette
Papp Henriette 
Fotó: Facebook