Teljesen összetört Sydney van den Bosch

Sydney van den Bosch
Vágólapra másolva!
Sydney van den Bosch nagyon nehéz évet tudhat maga mögött. Öt év házasság után elvált Egerszegi Tamástól, de ami a legszomorúbb, hogy hirtelen elvesztette édesapját. A TV2 sztárja még csak harminc éves, de már egy mellrákot is túlélt. Legutóbbi interjújában úgy fogalmazott, egyszerűen nem bírna el több terhet. 
Vágólapra másolva!

Sydney van den Boscht rengeteg fájdalom érte az elmúlt években.

Mert igen, sokak szemében én vagyok a cukimuki, sziporka lány, és ez így is van. Nem játszom meg, de közben harmincéves korom előtt annyi fájdalmon, nehézségen mentem keresztül, mint más egész élete során. Ez egyszerre tesz erőssé, illetve sebezhetővé" – kezdte a TV2 sztárja, aki arról is őszintén beszélt, hogy egyelőre nem tudja feldolgozni, hogy meghalt az édesapja. „Tagadásban vagyok, a gyász összes fázisában egyszerre. De közben ott a helyem mama mellett, aki roppant fiatalon veszítette el élete párját. Most egymást támogatjuk, egymásba kapaszkodunk. És annyi szeretetet kapok másoktól is, hogy az leírhatatlan!" Az egykori szépségkirálynő és édesanyja egymásba kapaszkodnak, igyekeznek minél több közös programot csinálni.

Tervezem az évem – hiszen éppen egy évtizede csöppentem a köztudatba –, a munkáimat, jelenleg is fut a TV2 képernyőjén a Szerencsekerék. Most sok időm megy el az otthoni teendőkkel is, mert az utóbbi idők történései után kicsit át kellett szerveznünk az életünket. És ennek a párom, Benjámin is a részese, mert ugyan róla nem szeretnék sokat elárulni, de azt igen, hogy ha ő nincs, engem képtelenség lett volna összekaparni a földről. Nem akartam szerelembe esni, utólag mégis azt mondom, a szerelem a lehető legjobbkor talált rám" - zárta a BEST Magazinnak.

Forrás: Sydney van den Bosch/Instagram