Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Megdöbbentő dolgok derültek ki Katalin hercegné egészségi állapotáról

Katalin hercegné
Fotó: AFP
Vágólapra másolva!
Vilmos herceg vasárnap egyedül jelent meg a BAFTA-díjátadón, ugyanis Katalin egészségügyi okok miatt nem tudott részt venni az eseményen.
Vágólapra másolva!

Vilmos herceg a BAFTA-díjátadó elnöke, aki már hosszú évek óta feleségével együtt jelent meg a rangos brit rendezvényen. Azonban Katalin hercegné kénytelen volt kihagyni az eseményt, így Vilmos herceg egyedül vett részt rajta. 

"Sajnálom, hogy Katalin nincs itt. Nagyon szereti a BAFTA-t. Soha még ilyen kevés filmet nem láttam, a feleségemmel a helyzet egy kicsit… Remélem, hamarosan behozzuk a lemaradást" - mondta beszédében a walesi herceg. 

Elárulta, hogy a díjakért versengő filmek közül nem sokat látott - ugyanis azokat a feleségével közösen szokták megnézni, - de az Oppenheimert imádta, viszont a Barbie-t még nem tudta megnézni, ám a tervei közt szerepel. 

A walesi hercegné még januárban került kórházba, mivel egy hasi műtéten esett át.  10-14 napot a klinikán kellett töltenie a komoly beavatkozást követően, azóta állapota fokozatosan javul. Bár már visszatért az otthonába, a lábadozás miatt egy ideig nem tud megjelenni nyilvános eseményeken - olvasható a People oldalán. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről