Kiderült az igazság Király Viktorék házasságáról, megszólalt a zenész felesége

Király-VIrág Anita, KirályVirágAnita
Vágólapra másolva!
Király Viktor és felesége hosszú időn át küzdöttek a házzaságukért, múlt nyáron már arról volt szó, hogy elválnak, amikor váratlan dolog történt. Bár sosem osztottak meg túl sok részletet a házassági drámájukról, de a szemfüles követőik észrevették, hogy együtt utaztak el egy romantikus nyaralásra. Úgy tűnik, megérte küzdeniük a kapcsolatért, legalábbis Király-Virág Anita vallomása alapján, ami arról árulkodik, hogy sikerült helyrehozni a házasságukat.
Vágólapra másolva!

Először szólalt meg Király-Virág Anita a házassági válságáról, eddig férje, Király Viktor osztott meg néha egy-két információt a nyilvánossággal. Bár sosem tagadták, hogy megromlott a kapcsolatuk, és elmondták, hogy dolgoznak rajta, mégsem lehetett tudni, hogy épp hányadán állnak. A békülés során is több hullámvölgy volt köztük, hiszen nemrég még arról szóltak a hírek, hogy a válás mellett döntöttek.

Nem lehet tudni, hogy ezen a ponton melyikük döntött úgy mégis, hogy tovább küzd a másikért, de mindenesetre sikerrel jártak, hiszen újra egy családot alkotnak, valószínűleg már újra egy otthonban élnek. Király Viktort szemmel láthatólag jobban megviselte a történtek, ugyanis nagyon meghízott, egészségi állapota is leromlott, míg nem volt jó a viszony a feleségével. Az utóbbi időben azonban ez megváltozott, kezd újra a régi önmaga lenni, ennek az oka is kiderült. 

"Ez csak természetes, hogy segítjük a másikat. Mivel a táplálkozásom inkább diétásnak mondható, amiket főzök, azok főleg egészséges ételek, ezért ha akar, ha nem, fogyni fog tőle.

 Az elmúlt időszakban, amióta ismét együtt van a család, már nagyon sokat fogyott. Ehhez persze sok más is közrejátszik, a lelki béke is.

Még nincs itt az ideje, hogy beszéljünk arról, ami történt köztünk, és hogy alakul az életünk" - idézi a Blikk Király-Virág Anita szavait, aki most először szólalt meg a házasságáról, mióta az válságba került.