Itt a TV2 nagy bejelentése

Kincsvadászok
Kincsvadászok
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
Folytatódik a sikerműsor újabb évaddal.
Vágólapra másolva!

Január 22-én vadonatúj műsorral, az Európa-szerte már sikert aratott formátummal, a Kincsvadászokkal jelentkezett a TV2. A műtárgykereskedő show-ban régiségekkel, olykor igen különös tárgyakkal érkeztek a műsor szereplői Tillához és a Kincsvadászok szakértőihez. Egy rövid elemzés után kiderült, mennyit is ér az eddig féltve őrzött családi ereklye, majd a felbecsülés után került a műsor öt kereskedője elé.

Kincsvadászok
Kincsvadászok 
Fotó: TV2

A műsorban ha az adott tárgy elnyeri a gyűjtők tetszését, akkor elindul a licitálás, a legmagasabb ajánlat után pedig az eladó eldöntheti, megválik-e a tárgytól vagy inkább annak tudatában, mennyit is ér, hazaviszi. Meglepő fordulatok, vicces helyzetek, vérre menő licitek és megható pillanatok is vártak a nézőkre a Kincsvadászok első évadában.

A TV2-n időközben elindult a felhívó szpot, keresik az új szereplőket, ezzel együtt pedig biztos, hogy jön a folytatás - talán idén, talán jövőre. A videóból kiderül, hogy nézettségi sikerről van szó, 2,6 millióan néztek bele a licitálós realitybe.