Elképesztő, mi történt Kökény Danival, miután megmentette egy férfi életét

KökényDani
Vágólapra másolva!
Két évvel ezelőtt nyerte meg a TV2 népszerű tehetségkutatóját, a Sztárban sztár leszek!-et Kökény Dani, aki jelenleg a Dal 2024-ben próbál szerencsét saját dalával. Nemrég meglepő dolog történt vele, ugyanis észrevett egy ismeretlen férfit, aki öngyilkos akart lenni, de az énekes megmentette az életét. Azóta meglepő dolgokra figyelt fel Kökény Dani, aki arról számolt be, hogy az esemény az ő életét is megváltoztatta.
Vágólapra másolva!

A 19 éves énekes egy héttel ezelőtt számolt be arról, hogy sikerült megmentenie egy ismeretlen férfi életét, aki öngyilkosságot kísérelt meg azzal, hogy az út közepére feküdt. Kökény Dani arra lett figyelmes, hogy szokatlanul manővereznek az arra járó autók, valamit kerülgetni próbálnak, amikor megdöbbenve látta, hogy a férfi nem mozdul az úttestről.

 

Először nem nagyon tudtuk értelmezni, mi történik, de közelebb kerülve láttuk, hogy valami van az úttesten. 

Amikor odaértünk, lassítottunk, hogy megnézzük, mit került ki a két autós, és megdöbbenve láttuk, hogy egy férfi fekszik az út közepén. Visszafordultunk, hogy a mi autónkkal védjük a férfit. A menedzserem hívta a 112-t, én pedig próbáltam az úrral kapcsolatot teremteni, aki egy sporttáskát párnának használva feküdt a földön. A férfi elmondta, hogy azért feküdt az úttestre, mert meg akart halni. Próbáltam vele tovább beszélgetni, de ő nem reagált" - mondta az esetről korábban a fiatal énekes, aki nem tántorított a férfi mellől, így sikerült megmentenie az életét. 

Kökény Dani azóta érdekes jelenséget tapasztal, a saját életét is megváltoztatták a történtek, ugyanis nem várt népszerűséget hozott neki az önzetlen jó cselekedete.

Megdöbbentem, hogy mennyi üzenetet kaptam a különböző felületeimen, és nagyon jólesik, ahogy hozzám állnak az emberek. Ami nagyon jó érzés, hogy nem csak a közösségi térben, de az utcán is sokan megállítanak. 

Gyakorlatilag nem tudok bemenni egy boltba vagy étterembe anélkül, hogy valaki ne gratuláljon vagy kérjen egy közös képet. Jólesik ez és ezúton is köszönöm mindenkinek a támogatást. Voltak már nagy nézettségű dalaim, de azt érzem a legnagyobb érzelmet az „Ugyanaz a ház” című dal váltja ki az emberekből, mert sokan tudnak vele azonosulni" - mondta a Borsnak a 19 éves énekes, aki a Dal 2024-ben látható jelenleg, Ugyanaz a ház című dalával már az elődöntőbe jutott.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!