Életveszélybe került Kökény Attila családja - videó

Sztárban Sztár, TV2, szórakoztató műsor, TV, tévé, 2023.01.31. Kökény Attila
Vágólapra másolva!
Kökény Attiláék Zanzibáron pihenték ki a tavalyi év fáradalmait. Mint mondta, csodálatosan érezték magukat a földi paradicsomban, egy szafaris túra alkalmával azonban szemben találták magukat egy támadásra készen álló oroszlánnal.
Vágólapra másolva!

Kökény Attila Zanzibárra vitte családját, mielőtt belevágott a feladatokkal teli új évbe.

Olyan volt, mint egy busz, pici, 13-an mentünk vele. Gyakorlatilag a lábamnál lógott az erdő, féltem azért. Jöttek ezek a jeep-ek, amikbe be kellett ülni, aztán 10 percre rá vadállat, oroszlán, elefánt csorda, elképesztő szép! Mi a vízilótól a krokodilon át a zsiráfig mindent láttunk" – kezdte legújabb interjújában az énekes, aki azt is elárulta, találkoztak egy támadásra készen álló oroszlánnal.

Előtte lévő nap esős idő volt, az oroszlán felmászott a fára, mert nem bírja a nedvességet a hasánál. Fent volt egy fán, a másik kocsi belement a sárba és nem tudott kijönni. 5-10 méteres távolságra volt, erre a srác kiugrik a mi kocsinkból, hogy segít őt kihúzni, és abban a percben támadó állásba került az oroszlán, mert azt a helyzetet már veszélynek érezte, hogy az ember kiszállt a kocsiból. Nézte mereven, lejött a fáról, meghűlt mindenkiben ott a vér gyakorlatilag... Ez akkora állat, brutál! – mesélte Kökény Attila a Mokkában.