Demcsák Zsuzsa nagyon megváltozott, ezt többen szóvá tették

Demcsák Zsuzsa
Vágólapra másolva!
A TV2 műsorvezetője tudatos döntéssel lépett egyet hátra.
Vágólapra másolva!

Demcsák Zsuzsa minden, vagy legalábbis majdnem minden álma valóra válni látszik. Megtalálta a tökéletes egyensúlyt a munkája és a magánélete között és ez bizony sugárzik róla - írja a Bors.

Demcsák Zsuzsa
Demcsák Zsuzsa fotója önmagáért beszél. (Fotó: Instagram)

Zsuzsa egy rövidke gondolattal osztott meg egy fotót közösségi oldalán: 

»Látszik rajtad a boldogság« -a leggyakrabban ezt mondják a barátaim mostanában, amikor találkozunk

A kommentszekcióban pedig szó szerint elszabadult a pokol, hiszen áradni kezdtek a tűz emojik, mellyel a rajongók egyértelmű jelzést küldtek Zsuzsának arról, hogy mit is gondolnak. Ugyanakkor feltűnt néhány ismerős arc is a reagálók sorában. Rubint Réka, Kandász Andrea és Kárpáti Rebeka kinyilvánította egyetértését. 

És most térjünk vissza a Demcsák Zsuzsa látható kiegyensúlyozottságához vezető úthoz az Instagram posztjain keresztül!

Négy hónnappal kell visszapörgetnünk az idő kerekét, amikor is a műsorvezető egy fotón tette egyértelművé, megkérték a kezét is ő igent mondott. 

Pár nappal később már egy nyugalmat árasztó poszttal jelentkezett Costa del Sol mesés tengerpartiról "élete legjobb kávéját" szürcsölgetve.  

Demcsák Zsuzsa ezután egy családi kirándulásról mutatott meg követőinek egy felhőtlenül boldog pillanatot. 

A TV2 műsorvezetője legközelebb bepillantást engedett a dolgos hétköznapjaiba, vagyis megmutatta, hogy fest egy jótékonysági esemény háziasszonyaként. Igen, ezen a fényképen is ragyog! 

Pár nappal később egy Dalai Láma idézettel biztosított mindenkit arról, hogy az élete közel, nagyon közel van a vágyott és rég keresett tökéletességhez. 

Zsuzsa karácsony tájban mondta ki a boldogító igent és az évet egy prágai úttal indították, ahová természetesen gyermekei is elkísérték. 

Ezzel el is jutottunk a szingapúri nászútig, amivel fel is került a korona Demcsák Zsuzsa életére, ami láthatóan valóban felhőtlenül boldog.