Úgy elhízott Zámbó Krisztián, hogy orvoshoz kellett mennie

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska
Vágólapra másolva!
Zámbó Krisztián elismerte, hogy sokat hízott az utóbbi időben, ami már nemcsak a hiúságát, hanem az egészségét is érinti. Mivel nagy tervei vannak a jövőre nézve, így komolyan veszi a dolgot, most vizsgálatokra jár, hogy minél előbb meggyógyuljon.
Vágólapra másolva!

Zámbó Krisztián elmondta, hogy sürgősen életmódváltásba kezdett, mivel menyasszonyával, Takács Zsuzskával nem mondtak le a családalapításról, de ehhez neki kell megtenni az első lépéseket, és helyrehozni egészségi állapotát.

Most kivizsgálásokra járok, és az a cél, hogy minél előbb visszatérjek a régi önmagamhoz. Már csak azért is, mert szeretnék egészséges családapa lenni, aki megérheti legalább a 80 éves kort" - magyarázta Zámbó Krisztián, akit megvisel az idő múlása, közelgő születésnapja miatt sem tud nyugodtan aludni.

Szerintem ez főként a férfiakat viseli meg, mi ilyenkor már felejtünk, nehezen alszunk, ingadozik a vérnyomásunk, és még sorolhatnám.... Éppen ezért szeretném ezt az életmódváltást elkezdeni" - magyarázta a Borsnak az énekes, aki szeretne még ő maga is egyszer édesapa lenni.