Sürgősségi császárral született meg a magyar tévés első gyereke

Portrék a HírTV műsorvezetőiről, műsorvezető, HírTV székház, interjú, 2023.11.14.
2023.11.14. Budapest Portrék a HírTV műsorvezetőjéről Budapesten, 2023.11.14-én. Képen: Perjési Tamás Fotó: Ladóczki Balázs - Origo
Vágólapra másolva!
Perjési Tamás felesége, Alíz egyszer csak azt vette észre, hogy kisfiuk egyre kevesebbet mozog a hasában. Értesítette orvosát, azonnal megműtötték.
Vágólapra másolva!

Megszületett Perjési Tamás, a Hír TV sztárjának első gyereke. A műsorvezető elárulta, a kis Tamás sürgősségi császármetszéssel jött világra.

Mostanra minden rendben van, a baba egészsége is tökéletes. Jó döntés volt bemenni a kórházba, a legjobb időben érkeztünk. Az anyukája még mindig a császármetszés utóhatásaival küzd, de igazi hős" – mondta Perjési Tamás legutóbbi interjújában. Arról is beszélt, a császármetszés miatt a szülés utáni első órát kettesben töltötte kisfiával.

Sokat beszéltünk hozzá a pocakon keresztül, úgy gondolom, ez sokat számított. Olyan boldogok vagyunk, a föld fölött járunk! Tomi egyelőre nagyon sokat alszik, nyugodtnak tűnik."

A baba teljes neve Perjési Tamás Jenő, 56 cm-rel és 3340 grammal jött a világra. "Nagypapám iránti tiszteletből választottuk a Jenő nevet. Ő 2021-ben meghalt sajnos, de fentről biztosan segített nekünk. A papa szülész-nőgyógyász orvos volt, igazi példakép számomra" – magyarázta az újdonsült apuka a Borsnak.

Fotó: Ladóczki Balázs - Origo