Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Stana Alexandra elárulta, mi van közte és Marics Peti között

Stana Alexandra
Vágólapra másolva!
Bár tagadják, mégis sokan úgy vélik, hogy több van Stana Alexandra és Marics Peti között barátságnál. A táncosnő nemrég szakított Meggyes Dáviddal, többen is úgy gondolják, hogy ehhez az énekesnek is köze van. Stana Alexandra most tisztázta a helyzetet, elmondta, hogyan érzi magát a szakítás után és azt is, hogy mi van közte és Marics Peti között valójában.
Vágólapra másolva!

Stana Alxandra és Meggyes Dávid kapcsolata bár viharosan indult, ugyanis mind a ketten házasok voltak, mégis sokáig kitartottak egymás melltett, a férfi már a családalapítást tervezgette. Sem a táncosnő, sem volt párja eddig nem szólaltak meg a szakítás valódi okairól, de most Stana elárulta, hogyan érzi magát és nyitott-e esetleg egy új kapcsolatra.

Stana Alexandrának nehéz volt a szakítás, eddig nem igazán beszélt róla Forrás: Instagram

Stana elárulta, hogy idén a karrierjére szeretne fókuszálni, de nagy vágya az is, hogy a műsorvezetést is kipróbálja. Persze a családalapítás neki is tervben van, ha eljön a megfelelő ember, de partner nélkül nem ez az elsődleges számára.

- magyarázta a Dancing with the Stars sztárja, aki megszólalt Marics Petihez fűződő viszonyáról is.

Örökre összekötnek a közös élmények, az, ahogy együtt sírtunk, együtt nevettünk, nagyon erős köteléket teremtett" - idézi a Blikk Stana Alexandra sejtelmes szavait, aki egyelőre csak ennyit árult el az énekesről.

Stana Alexandra elmondta, hogy mi van közte és Marics Peti között Forrás: Stana Alexandra Instagram

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről