Kiderült, miért várt hónapokig Mikes Anna és Krausz Gábor

Krausz Gábor és Mikes Anna
Vágólapra másolva!
Már a nagysikerű Dancing with the Stars alatt is megvolt a látható vonzalom. 
Vágólapra másolva!

A sok gyanús jel után itt az egyértelmű bizonyíték, tényleg összejött Krausz Gábor és Mikes Anna. A Dancing with the Stars győztes párosa egy budapesti étteremből, romantikus, közös fotóval jelentkezett csütörtök éjszaka, másnap pedig a séf volt felesége, Tóth Gabi is megszólalt a témában.

Krausz Gábor és Mikes Anna Forrás: TV2

Úgy tudni, már egy ideje együtt vannak, de csak január 4-én késő este posztoltak erről, akkor vállalták a kapcsolatot. De miért nem jöttek össze előbb, ha már nyár óta együtt próbálnak?

"Már az elején nagyon tetszettek egymásnak, hamar megtalálták a közös hangot. Hamar egymás bizalmasai lettek, hiszen mind a ketten túl egy kapcsolaton kezdtek neki a próbáknak. Aztán a műsor közepe felé érezték, hogy több van alakulóban közöttük puszta barátságnál. Ám nem szerették volna, ha mindez befolyással lenne a műsorban való szereplésükre, ezért

. Utána viszont sokat találkoztak, és néhány hét alatt kiderült számukra, hogy szeretnék megpróbálni együtt" – mondta a TV2 táncos show-jának egy stábtagja a Blikk megkeresésére.