Kiderült, miért titkolózott sokáig Krausz Gábor és Mikes Anna

Krausz Gábor és Mikes Anna nem titkolóznak tovább
Vágólapra másolva!
Krausz Gábor és Mikes Anna részletesen beszéltek a kapcsolatukról, azt is elmondták, hogy miért csak nemrég hozták nyilvánosságra.
Vágólapra másolva!

Krausz Gábor és Mikes Anna jó darabig titkolták, hogy összejöttek a Dancing with the Stars során: az első egyértelmű bejegyzést a férfi tette közzé a napokban, azóta pedig már újabb romantikus képet is posztoltak magukról.

Mikes Anna és Krausz Gábor így vallották be, hogy összejöttek Forrás: Krausz Gábor/Instagram

A Tények Pluszból most az is kiderült, hogy miért vártak eddig a nagy bejelentéssel: egyrészt az ismerkedési fázisban még nem akartak beszélni a kapcsolatukról, másrészt Krausznak frissen elvált apaként fontos volt, hogy új párja a Tóth Gabival közös kislányával is összebarátkozzon.

Én például nem szeretnék többet kifele élni, ahogy korábban. Van, amit szeretnék inkább magamnak megtartani, és ezzel szerintem ő is így van" – mondta Krausz a TV2-nek.

A riportban a Dancing with the Stars más versenyzői is megszólaltak, elmondásuk szerint ők sem tudtak korábban a titkos viszonyról.

Mikor megláttam ezt a bizonyos Instagram-történetet, nagyon megörültem" – mondta Lissák Laura.

"Ezért nem voltál te Murauban, drága barátom, mikor én ott voltam. Ment itthon már a randi meg egyebek. Tudsz élni, de hát mi mást is mondhatnék, óriási gratuláció, nagyon örülök nektek" – tette hozzá a műsorban szintén látott Csuti. A teljes riportot meg tudja nézni itt: