Hiába titkolózott, kiderült, ki Janicsák Veca új szerelme

Janicsák Veca
Janicsák Veca
Vágólapra másolva!
Janicsák Veca nemrégiben árulta el, hogy végre újra boldog párkapcsolatban él, azt azonban nem akarta megmondani, hogy ki is rabolta el a szívét. Ám hiába a titkolózás, bennfentesek nyilvánosságra hozták a férfi nevét.
Vágólapra másolva!

Janicsák Veca a néhány évvel ezelőtti válás után s nem veszítette le a hitét a szerelemben, ugyanis megtalálta az igazit, akivel végre először tényleg igazán boldognak érzi magát, nemrégiben össze is költöztek – írta a Bors a hot! magazin cikke alapján.

Egy művész lett Janicsák Veca lelki társa

A különleges hangú énekesnő boldogsága sok részletét megosztotta a nagyvilággal, de azt nem, hogy ki a szíve választottja. De miután nem rejtőzködnek a négy fal között, várható volt, hogy kitudódik Veca párjának neve. Több internetes fórumon, valamint a szakmában is az a hír járja, hogy

egy énekesbe szeretett bele, méghozzá Boncsér Gergelybe, aki az operett és opera rajongóknak lehet a leginkább ismerős.

A miskolci születésű művész szintén elvált, és neki is van egy gyereke, ami nyilván megnehezíti a közös programok megszervezését, de Veca korábbi nyilatkozata alapján, remekül menedzselik a magánéletüket.

Boncsér Gergely Forrás: Operaház

Át kellett beszélnünk adott pillanatban mindent, amikor láttuk, hogy működik. Eldöntöttük, hogy elköteleződünk egymás irányába, ami nemcsak a hivatalos elköteleződést jelentheti, hanem azt, hogy hoztunk egyfajta spirituális döntést ezzel kapcsolatban.

És mivel a kettőnk kapcsolata kettesben mindig működik, ezért a körülményeket kell tudnunk úgy alakítani és úgy sakkozni, hogy azok is működőképesek legyenek. Hogy mindenki számára kényelmes legyen, és mindenkinek meglegyen a maga ideje meg tere.