Kiborult Alekosz, mert nem kapott 100 ezer forintot egy interjúért

Alekosz, Cinti, Power of Love
Vágólapra másolva!
Úgy érzi, ennyi jár neki egy beszélgetésért, ha youtuberhez megy. 
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Kembe Sorel elpanaszolta, hogy volt olyan magyar celeb, aki 100 ezer forintot kért, hogy elmenjen az ő podcastjába, Youtube-műsorába. Mielőtt sokan találgatni kezdtek volna, mely magyar művész kért ennyit, kiderült, hogy Nagy Alekosz realityszereplő az.

Alekosz Cintivel a Power of Love-ban Forrás: Instagram/Szatmári Cintia

"A munkáért, a szereplésekért adott pénz, a tiszteletről szól. Ennyire nem tisztelt engem, hogy azt képzelte, ingyen leadok neki egy olyan interjút, ami aztán egy hétig menetel a teljes magyar sajtóban? Ha csak egyetlen egy lap átveszi, már az többe kerül, mint százezer forint. Hát mit képzel ez?

Január 10-én 17.00-kor várlak a YouTube csatornámon felvételre. Hát mit képzel ez! Ha Hajdú Péter ír rám, akkor evidens, hogy tudom, miről van szó. De ő még azt se mondta el, kicsoda-micsoda" - írta levelében az Ázsia Expresszben és a Power of Love-ban is látott celeb.

"Látják? Hát, ilyenek ezek. Ezért nem leszek youtuber. Az amatőrizmus egyetemes magasiskolája ez. Hát mit képzel ez! Tudja mindenki nagyon jól, ahol Alekosz megjelenik, ott azonnal országos sajtómegjelenés, országos kattintások, megosztások, országos érdeklődés kezdődik. A nézettségi-hallgatottsági rekord, garantált. Legyen az rádió, televízió, vagy internet" - hencegett a Blikknek.