Holtan találták a 24 éves, ismert pornósztárt

Thaina Fields
Vágólapra másolva!
Meghalt Thaina Fields, miután korábban azt állította, hogy bántalmazták.
Vágólapra másolva!

Holtan találták a perui Trujillóban lévő otthonában a Thaina Fields néven ismert pornósztárt - halálának pontos oka még nem ismert, de a rendőrség már vizsgálja a történteket. Korábban beszélt a felnőttiparban történt visszaélésekről, a lapok szerint ennek is köze lehet a halálához.

Thaina Fields Milky Peru

Nyolc hónappal ezelőtt beszélt arról, hogy durva szexuális visszaéléseknek volt kitéve, amikor a szexiparban kezdett dolgozni. "Szexuális zaklatást és sok visszaélést szenvedtem el, miután elkezdtem felnőtt tartalmakat készíteni. Először azt gondoltam, hogy nem tudok perelni... Sokan pedig úgy gondolták, hogy azzal, hogy felvettek, azt csinálnak velem, amit akarnak" - panaszolta. Arról beszélt, hogy nagyon nehéz egy nő helyzete a pornóiparban, sokszor bántalmazták, sokat kellett tűrnie - ilyenkor, mint mondta, hazament, lefürdött és sírva fakadt.

Az egyik cég, amelynek többször dolgozott, a Milky Peru, közleményt adott ki a halála után. A Horny Teacher szereplője korábban is beszélt a mentális problémákkal való küzdelmeiről, és elmesélte, hogy gyógyszereket szed, hogy legyőzze a disztímiát (ami időben elhúzódó hangulatzavart, krónikus lehangoltságot jelent, egyfajta depresszió. Külön kórképként tartják számon, a mentális betegségek kézikönyve a krónikusan elhúzódó depressziós állapotot nevezi diszítmiának.)

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!