Eltűnt Kulcsár Edina G.w.M-től ajándékba kapott, több tízmillió forintot érő luxusautója

Kulcsár Edina és G.w.M
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina 2022 novemberében nem akármilyen ajándékot kapott a férjétől: G.w.M egy jókora rózsacsokor mellé egy piros szalaggal átkötött luxusautóval lepte meg a modellt, aki akkor a közös gyerekükkel volt terhes. Nagyon örült az ajándéknak, rögtön pózolt is vele, és mutogatta a közösségi oldalain, de egy ideje nem látni a luxusautót, teljesen eltűnt a bejegyzéseikből.
Vágólapra másolva!

A nyilvánossá tett fotókból akkor kiderült, hogy az ajándék egy hófehér Porsche Macan, amely még használtan is 12-13 millió forintba kerül, de újonnan akár egy budapesti lakás árát is elkérhetik érte.

A modell nagyon örült az ajándéknak, de egy ideje nem használja az autót, ami sokaknak feltűnt. Ennek okára rá is kérdezett egy követője, amire furcsa választ adott.

– adott magyarázatot, de sokak szerint ez nem igaz.

Felröppent az interneten egy különös hír is azzal kapcsolatban, hova is lett valójában az ajándékba kapott autó, a Blikk pedig utánanézett, mi az igazság. A lapnak a rapper egy, a neve elhallgatását kérő ismerőse arra utalt, hogy a több tízmilliós kocsit valójában a NAV foglalhatta le.