Berki Krisztián nyomdokaiba léphet kislánya, Berki Nati

Berki Krisztián, Berki Krisztián lánya, Berki Krisztián halála, Berki Krisztián haláleset, haláleset, Berki, 2022.05.06
Vágólapra másolva!
2022 május 6-án, tragikus hirtelenséggel halt meg Berki Krisztián, akire idősebbik kislánya, Berki Natasa Zselyke talált rá az otthonában. A kislány és édesapja rengeteg időt töltöttek együtt annak ellenére, hogy Berki és Hódi Pamela szakítottak. A büszke édesanya most egy megható bejegyzésben tudatta a követőivel, hogy Berki Nati néhai édesapja nyomdokaiba léphet.
Vágólapra másolva!

Berki Krisztián számára mindig is fontos volt a sport, hiszen labdarúgóként kezdte és így ismerte meg őt a nyilvánosság. A kétezres évek elején még a Dunaferr kapusa volt, később hagyott fel a sporttal és kezdett el komolyabban érdeklődni a médiaszereplések iránt. Kislányát, Natit is a sport szeretetére nevelte, de ez Hódi Pamelától sem áll távol, így nem meglepő, hogy közös kislányukat is érdekli.

A már tízéves Nati követi szülei példáját, és egyre komolyabban veszi a kézilabdázást, édesanyja bár keveset mutatja meg őket a közösségi oldalán, most mégis közzétett egy bejegyzést kislánya kézilabdameccséről.

Ebben a teremben voltak a tornaóráim, és a kézilabdaedzéseim. Csodás érzés őt meccseken látni, az már csak extra, hogy átélhettem azt, hogy ezen a helyen is játszott. Egyre ügyesebb, de még sokat kell fejlődnie!" - írta büszkén Hódi Pamela, akinek rengetegen gratuláltak a bejegyzése alatt, és páran meg is jegyezték, hogy édesapja, Berki Krisztián is nagyon büszke lenne a kislányra.