Verekedés miatt félbeszakadt Marics Petiék koncertje - videó

ValMar
Vágólapra másolva!
Verekedés tört ki a ValMar zalaegerszegi koncertjén, az énekesek a színpadról próbálták megnyugtatni a "kemény csávókat".
Vágólapra másolva!

Félbeszakadt Marics Peti és Valkusz Milán, vagyis a ValMar koncertje Zalaegerszegen, miután a tömegben összeverekedett pár néző.

Valkusz Milán és Marics Peti, vagyis a ValMar Forrás: ValMar/Instagram

Marics Peti észrevette a színpadról, hogy mi történt, így leállíttatta a zenét, majd a verekedőkhöz szólt: "Mi van gyerekek, halló, szotyi, szotyi? Kemény csávók középen, szevasztok" – kezdte, majd azt magyarázta a balhézóknak, hogy a koncerten gyerekek is vannak, fejezzék be a verekedést.

Közben Valkusz Milán is igyekezett leállítani a balhét:

– mondta.

Végül a biztonsági őrök beavatkoztak, és még jó tíz percig ott maradtak a balhézó társaság mellett, miközben folytatódott a koncert. Mutatjuk az esetről készül videókat a TikTokról.

@valmar_fan70 Pt1. “Kis balhé” a Zalaegerszegi koncerten @ValMar Official #valkuszmilan#maricspeti#zalaegerszeg#concert#valmar#fyp#foryoupage#neked♬ eredeti hang - valmarduo
@valmar_fan70 Válasz @Nikolasz Nagy részére pt2. a zalaegerszegi “balhéról” @ValMar Official #maricspeti#valkuszmilan#zalaegerszeg#balhe#valmar#fyp#foryoupage#neked#pt2#concert♬ eredeti hang - valmarduo
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!