Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Megszólalt a válásról Young G felesége

Mészáros Norina Young G Béci
Vágólapra másolva!
2023 a szakítások éve! Rengeteg hazai és külföldi híresség döntött úgy, hogy pontot tesz a kapcsolata végére. Mészáros Norina azonban nem érti, miért dobják be a párok folyamatosan a törölközőt, meg is mondta erről a véleményét - írja a Bors.
Vágólapra másolva!

– mondta Norina, aki többször is nyomatékosította, hogy egyszerűen képtelen elhinni, ami történik. Azzal tisztában van, hogy mindenhol vannak hullámvölgyek, azt viszont nem tudja elfogadni, hogy ezekből miért nem együtt másznak ki a párosok.

Nálunk is vannak nehéz időszakok, de mi megbeszéljük és változtatunk" – írta az Instagram-oldalán Norina, aki többször is felvállalta már a közösségi oldalán, hogy bizony volt már mosolyszünet közte és a férje között.

Majdnem válás lett a vége

Norina elmondta, hogy az ő fejükben is megfordult már a szakítás gondolata többször is, ám ez csak ideig, óráig tart. Általában még aznap megbeszélik a dolgokat, és igyekeznek együtt dolgozni azon, hogy a helyes mederbe tereljék a kapcsolatukat.

"Pár óra múlva azt beszéltük, hogy ki sem bírnánk egymás nélkül, ezért dolgoznunk kell a kapcsolatunkon. Hat év után is picit el tud laposodni, de hála Isten, nálunk csak napokig laposodik el, mert a férjem iránti szeretet, tisztelet, szerelem soha életemben nem fog elmúlni, és nem is akarom, hogy elmúljon!" – tette hozzá Béci felesége, majd azokhoz a hírességekhez szólt, akik hazug képet festenek magukról a social médiában. Szerinte ezzel rengeteg fiatal álmát törik össze.

Norina szerint a valóságról szinte sosem számolnak be az ismert emberek, csupán a tökéletes életüket láthatjuk a közösségi médiában. Ezzel viszont átverik a rajongóikat, és azokat a fiatalokat, akik hisznek még az igaz szerelemben.

Ennyi válás után, amit látnak, már nem a családi idill és szerelem lesz a céljuk. Ha mutatjátok az életeteket, ne feledjétek, hogy felelősséget vállaltok több millió lány, fiú, nő, férfi felé! – fogalmazott.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről