Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Újabb részletek Dudás Miki és Szigligeti Ivett válásáról

Bármikor megcsalhatja Dudás Miki párját, Ivettet?
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, hosszas tagadás után mégis elismerte Dudás Miki és felesége, Szigligeti Ivett, hogy tönkre ment a házasságuk. Már régóta gyanakodtak rájuk, hogy nincs rendben a kapcsolatuk, de még próbálták megmenteni. Tegnap Dudás Miki hozta nyilvánosságra, hogy mégis elválnak útjaik, két gyereküket azonban továbbra is egyetértésben, szeretetben nevelik fel. Most újabb részletek derültek ki a válásuk körülményeiről.
Vágólapra másolva!

Szigligeti Ivett korábban már nyilatkozott a házasságáról és arról, hogy Dudás Miki megcsalta őt.

A megcsalást szerintem megbocsátani nem lehet, de mivel szeretem őt, és bizonyított, túllendültünk ezen. Adtam neki egy újabb esélyt" - mondta korábban egy nyilvános szereplésüket követően a kétgyerekes édesanya.

A házaspár kilenc együtt töltött év, két gyerek után látta úgy, hogy nem tudják már megmenteni a kapcsolatot. Azt nem tudni, hogy újabb félrelépés áll-e a háttérben, mindenesetre különös, hogy egy hónappal azt követően, hogy beköltöztek első saját otthonukba, mégsem folytatják tovább.

A gyerekek persze közösek, és ebben partnerek vagyunk, de sajnos ennyi idő kellett ahhoz, hogy kiderüljön, már nem a régi az a szerelem, amiben éltünk a legelején. A jó kapcsolat megmarad, a gyerekeket felváltva neveljük" - írta a minap Dudás Miki egy ideiglenesen elérhető Instagram-bejegyzésben.

Szigligeti Ivett és Dudás Miki kilenc év után szakítottak Forrás: Szigligeti Ivett/Instagram
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről