Részleteket árult el édesapja állapotáról Körtvélyessy Kinga

Körtvélyessy Kinga
Körtvélyessy Kinga
Vágólapra másolva!
Körtvélyessy Zsolt néhány hete az intenzív osztályra került egy bakteriális fertőzés miatt. A színész mára már jobban van, hamarosan elhagyhatja a kórházat, lánya ennek ellenére nagyon aggódik érte.
Vágólapra másolva!

Körtvélyessy Kinga édesanyja 2020-ben halt meg koronavírus okozta megbetegedésben. L.L. Juniorral válófélben vannak, a nő egyedül maradt a kis Lilivel. Édesapja a mindene, valamelyest fellélegzett vele kapcsolatban, de még mindig nagyon aggódik érte.

Édesapámon ma, szerdán még vizsgálatokat végeznek, továbbra is kapja az antibiotikumokat, de az orvosok azt mondták, hogy ha minden lelete jól néz ki, akkor pénteken haza is engedik. Ez nagy megkönnyebbülés. Rettenetesen aggódom érte" – mondta a Borsnak Kinga.

Nagy szükségünk van rá, nekem ő a mindenem és a kislányom is rajongva szereti a nagypapáját. Még nagyon sokáig itt kell lennie velünk. Arról nem beszélve, hogy aput Kecskeméten is várják, a jövő héten, ha minden jól megy, megkezdheti a próbákat. Tudom, hogy nagyon vágyik már oda is..." – tette hozzá a színész lánya.