Megdöbbentő dolgot mondott az RTL Klub gyerekverő színészének volt felesége

Fazekas Vivien
Vágólapra másolva!
Fazekas Vivien nemrég vált el a majdnem egy éve rehabilitáción lévő, alkoholista Molnár Gusztávtól, aki elmondása szerint megkeserítette az életét. A nő már nem is szeretné vele tartani a kapcsolatot, főleg azok után, hogy egy párt alkot a színész gyerekkori jó barátjával. Fazekas Vivien most megdöbbentő dolgot mondott a kapcsolatukról.
Vágólapra másolva!

Fazekas Vivien akkor vált el Molnár Gusztávtól, amikor az már rég szigorú rehabilitációs központban volt, ahová barátai fizették be a gyógyulás reményében. A nő online válás keretében vált el az alkoholista színésztől, aki az utóbbi években nagyon agresszíven viselkedett feleségével is. Fazekas végül Molnár Gusztáv gyerekkori jó barátja oldalán találta meg a boldogságot, akivel készen áll arra, hogy újabb szintet lépjen a kapcsolatuk.

Fazekas Vivien sok év ismerettség után szeretett egymásba Gergővel, akivel tavaly szeptember óta alkotnak egy párt. Molnár Gusztáv volt felesége elmondása szerint most nagyon boldog, és annak ellenére, hogy neki már van egy kisfia egy korábbi kapcsolatából, de újra készen áll arra, hogy új párjával is családot alapítsanak.

- mondta a Ripostnak röviden Fazekas Vivien, aki nemrég költözött össze új párjával.

Fazekas Vivien és párja Gergő nemrég költöztek össze, gyereket is szeretnének Forrás: Fazekas Vivien Instagram