Elképesztő, mit művelt a felismerhetetlenre hízott, népszerű énekesnő - videó

Lana Del Rey Freak Music Video Premiere Event Presented By Vevo GettyImageRank1 VIDEO People EVENT HORIZONTAL SMILING USA California City Of Los Angeles One Person MUSIC Premiere Wiltern Theater Photography Freak Arts Culture and Entertainment PORTRAIT At
LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 09: Lana Del Rey attends her "Freak" music video premiere event presented by Vevo at The Wiltern on February 9, 2016 in Los Angeles, California. Christopher Polk/Getty Images for Interscope/AFP
Vágólapra másolva!
Mint arról korábban mi is beszámoltunk, hosszú kihagyás után tért vissza a színpadra Lana Del Rey, rajongói nagy örömére. Azonban a melankólikus dalairól ismert énekesnő teljesen megváltozott, mióta eltűnt a rivaldafényből, ugyanis nagyjából húsz kiló súlyfelesleget szedett magára az elmúlt évek alatt. Most újabb megdöbbentő dolgot tett, amivel valósággal sokkolta rajongóit.
Vágólapra másolva!

A 38 éves Lana Del Rey idén tért vissza a színpadra, méghozzá egy brazil fesztiválon lepte meg rajongóit négy év kihagyás után, ahol Marilyn Monroe-nak öltözve állt a közönség elé. A felismerhetetlenre hízott énekesnő bár nem mutogatja magát a közösségi médiában, mégsem tud elbújni a kíváncsi szemek elől, legutóbb a brazil tengerparton fotózták fürdőruhában.

Lana Del Rey szemmel láthatólag jól érzi magát a bőrében a súlyfeleslege ellenére is, és már nem bújkál tovább. Most olyan dolgot tett, amivel megdöbbentette a követőit, ugyanis egy olyan helyen bukkant fel, ahol senki sem számított rá.

A 38 éves énekesnő sokkolta azokat a rajongókat, akik egy ismert gofrizóba betérve azt látták, hogy ő szolgálja ki a vendégeket. Többen is felismerték Del Reyt, akiről egyelőre nem tudni, hogy milyen célból vállalt civil, vendéglátós munkát, de a szemtanúk szerint nagyon élvezte és nagyon segítőkész volt, sőt, fotózkodni is lehetett vele, ha megkérték.

Sokan nagyon örültek és nagyon emberinek, kedvesnek, közvetlennek találják, hogy Lana Del Rey váratlanul felbukkan egy gofrizóban, ahol kiszolgálja az embereket. A rajongók teljesen odáig vannak az énekesnő váratlan akciójától, bár sokak szerint klipforgatás állhatott a háttérben - írja a New York Post.