Új életet kezdett a TV2 sztárja

Krizsán Lili
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár leszek! énekesnője, Krizsán Lili nehéz éveken van túl, de úgy döntött, új életet kezd: felhagyott a zenéléssel és Ausztriába költözött.
Vágólapra másolva!

Krizsán Lili anorexiával és komoly lelki gondokkal küzdött, olyan is előfordult, hogy nem volt hol laknia, de mára új életet kezdett. Mint írtuk, felhagyott az énekléssel, mostanra pedig az is kiderült, hogy elhagyta az országot, Ausztriába költözött.

Krizsán Lili Forrás: Instagram/Krizsán Lili

"Amikor kiléptem az utcára, nem éreztem jól magam, mindig hatalmas megfelelési kényszer volt bennem, folyamatosan szorongtam. Itt minden megváltozott. Nem érdekel, hogy áll a hajam, mi van rajtam. Tudok mosolyogni, és ezt az emberek mindig viszonozzák" – mondta a Borsnak.

"Nagyjából nyolc éve kezdtem el a zenével foglalkozni, egyre jobban érett bennem a gondolat, hogy más irányba kellene indulnom.

Mérlegeltem mindent csakúgy a zenével, mint az életemmel kapcsolatban, és arra jutottam, stabil életet kell biztosítani magamnak. Most a zene kicsit mellékvágányra került, elindultam a boldogság felé, és azt csinálom, amit szeretek" – tette hozzá.