Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Tovább durvul a válás: az utcán balhézott L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga

Körtvélyessy kinga, Lesi-Körtvélyessy Kinga, L.L. Junior esküvő Dominika
L.L. Junior és Kinga 2019 januárjában mondták ki a boldogító igent.
Vágólapra másolva!
Szeptemberben dönti el a bíró, hogy a válófélben lévő házaspár melyik tagja kapja meg a közös gyermekük, Lili felügyeleti jogát. L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga ezért turbó fokozatra kapcsoltak, hogy bebizonyítsák, ők alkalmasabbak a másiknál a szülői feladatok ellátására...
Vágólapra másolva!

A házaspár bontópere idén tavasszal a gyermekelhelyezés kérdésével kezdődött. A szülők mindketten ragaszkodnak ahhoz, hogy Lili teljes felügyeleti jogát megkapják, a bíróság viszont nem tudott a májusi ülésen más döntést hozni, mint azt, hogy Lili Kingánál legyen, ugyanakkor Junior számára láthatást biztosít, amíg pont kerül az ügy végére. A nyár elmúltával aztán felülvizsgálja a kérdést.

Juniornak és Kingának tehát két és fél hónap áll rendelkezésre, hogy bebizonyítsák, melyikük az alkalmasabb.

A pároshoz közelálló ismerősök és a szomszédok szerint azonban főleg Juniorra nincs jó hatással ez a nyomás, hiszen sokszor úgy viselkedik, mintha versenyhelyzetnek fogná fel ezt az időszakot.

L.L. Junior és Kinga 2019 januárjában mondták ki a boldogító igent. Forrás: Facebook

A minap is furcsa esemény történt akkor, amikor Kinga és Junior találkozott arra a két-három percre, amikor átadják egymásnak a közös kislányukat. Ez a rövid idő azonban nemrég pont elég volt ahhoz, hogy Junior hangos beszédére figyeljen fel a környék. A zenész számon kérte valamiért Kingát, aki egyáltalán nem volt hajlandó belemenni a vitába, nem szólt vissza, hanem sarkon fordult. Ez annyira feldühítette Juniort, hogy az

a telefonjával kamerázta a válófélben lévő feleségét, és közben indulatosan magyarázott neki valamit.

Körtvélyessy Kinga nem kívánta kommentálni a történetet, igaz nem is tagadta, hogy történt ilyen. L.L. Junior így kommentált: A parkolóban beszélgettünk, de csak vicceltünk! - zárta rövidre a Bors megkeresésére a zenész.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről