Bezárt a sztárséf étterme, ahol egy hamburger 34 ezer forint volt

Salt Bae
Vágólapra másolva!
Bezárt Salt Bae burgerbüféje, amelyet a "legrosszabb éttermeként" emlegettek.
Vágólapra másolva!

A török vendéglős, Nusret Gökçe tulajdonában lévő Salt Bae Burger New York bezárt: ez azután történt, hogy a kritikusok a város "legrosszabb éttermének" nevezték a helyet. Olyan kritikát is olvasni róla, hogy épp annyira volt kellemes a hely, mint egy egy repülőgéphangár.

Salt Bae

A Salt Bae Burger New Yorkban, a Union Square Park közelében nyílt meg, alig egy hónappal azelőtt, hogy a járvány miatt bezárták az éttermeket. A helyen egy hamburger egy shake-kel együtt száz dollárba került, így sokan szóvá tették, hogy nagyon túlárazott.

2021-ben arról írtunk, hogy a török szakács, Salt Bae nagyon híres a luxusétterméről, amelyben ő maga szolgálja ki a vendégeket. Egy jellegzetes mozdulattal ízesíti az ételeit, amelyek a világ legfinomabb és legdrágább húsételei közé tartoznak. Ő maga szokta megkóstoltatni a világhírű vendégeit a főztjével, de egy aranyban megsütött sztékért ezer dollárt is elkért.

A sztárséf tavaly decemberben is a hírekben került, amikor a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) vizsgálatot indított Salt Bae ellen, aki a világbajnoki döntő után a pályán ünnepelt az argentin játékosokkal és többször is megfogta a vb-trófeát.