Megszólalt a családi botrányról Opitz Barbi nővére

Opitz Barbi
Vágólapra másolva!
Megszólalt Opitz Barbi nővére is, miután az énekesnő az édesapjukat szidta a közösségi médiában.
Vágólapra másolva!

Mint arról többször írtunk mostanában, nem csitul a botrány a családban, mióta Opitz Barbi újra összejött a korábbi barátjával, Serleg Alberttel, aki tavaly karácsony előtt állítólag elrabolta és halálosan megfenyegette.

Opitz Barbi apja nyilvánosan is elmondta a véleményét, az énekesnő pedig legutóbb már az apja ellen fordult, a barátját védte a közösségi médiában – miközben a fiú feljelentéssel fenyegette az apukát.

Opitz Barbi Forrás: Opitz Barbi/Instagram

Most megszólalt az ügyben egy újabb családtag, Opitz Barbi nővére: "Én szeretnék ebből kimaradni, és a saját családomra koncentrálni.

Nagyon sajnálom, hogy ő másként látja a dolgokat... Ettől függetlenül az interneten tartjuk a kapcsolatot, olykor szoktunk érdeklődni egymásról, és nagyon ritkán látogatóba is hazajön" – mondta a Blikknek.

A lap egyúttal emlékeztetett rá, hogy Opitz Barbi nővére tavaly hogyan nyilatkozott: "Nyoma van, hogy Barbira rátörte az ajtót, betört az ablak, számtalanszor megverte, zsarolja. Ezzel nem lesz ennyivel elrendezve, Barbi fél tőle. Életveszélyes" – mondta korábban a húga barátjáról.