Meglepő, meddig marad Londonban a botrányokat okozó Harry herceg

court Horizontal harry herceg
Britain's Prince Harry, Duke of Sussex arrives at the Royal Courts of Justice, Britain's High Court, in central London on March 28, 2023. - Prince Harry and pop superstar Elton John appeared at a London court, delivering a high-profile jolt to a privacy claim launched by celebrities and other figures against a newspaper publisher. The publisher of the Daily Mail, Associated Newspapers (ANL), is trying to end the high court claims brought over alleged unlawful activity at its titles. (Photo by Daniel LEAL / AFP)
Vágólapra másolva!
Biztos megsértődnek páran, de ez őt nem érdekli: ma van Archie fiának a születésnapja. 
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Harry harceg nem magánrepülővel érkezett Londonba, hanem kereskedelmi járattal, pedig fokozottan védett személynek számít. Az is kiderült, hová ültetik a ceremónián - elég messze a királytól.

Forrás: AFP/Daniel Leal

A Pagesix.com szerint Harry herceg nem marad sokáig Londonban, sőt, két órával a koronázás után már repül is vissza az Egyesült Államokba, ahol várja őt Meghan Markle és két gyereke, Lilibet és Archie. Utóbbinak épp ma van a születésnapja. "Harry mindent meg fog tenni, hogy időben visszaérjen Archie születésnapjára" – mondta a lapnak egy bennfentes.

A Daily Mail szerint időközben meghívták Harryt a családi ebédre, úgyhogy még elképzelhető, hogy változtat a tervein.