Ezt gondolja a válásáról Molnár Andrea

Dancing With The Stars Molnár Andrea Andi
Vágólapra másolva!
Molnár Andrea mindössze ötéves volt, amikor édesanyja, Andrea elvált, és egyedüli szülőként nevelte fel őt.
Vágólapra másolva!

"Annak idején testneveléstanárként kezdtem dolgozni. Mindent megtettem, hogy minél több délutáni órám legyen. A szakkörökre a kislányom ovi és suli után is mindig jött velem. Ahogy nőtt, bekapcsolódott ő is. Mindenfélét sportolt, és amikor elindítottam a mazsorettórákat, ő is tagja lett a csoportnak. A tánc iránti szenvedélye akkor dőlt el, amikor a tévében versenytáncot látott, és rábökött: „Ezt szeretném én is!" – mesélte a hot! magazinnak az édesanya, aki sok áldozatot hozott azért, hogy a lánya követhesse az álmát.

Forrás: sajtoszoba.tv

Andi sikerre vitte a tánckarrierjét, amely 17 éves korától indult be igazán a versenytánccal. Tisztában van azzal, hogy az édesanyja nélkül ez nem valósulhatott volna meg. Máig él benne egy drámai kép.

A versenytáncos karrieremnek is mindent alárendelt. Pszichológus és edző volt egy személyben. A fellépőruhák drágák voltak, ezért kitanulta a díszítést.

– mondta őszintén a tánctanár-műsorvezető, aki az anyukájához hasonlóan megtanult több lábon állni az életben.

Nem keménykedem egy kapcsolatban – folytatta Andi.

Az édesanya azt is elmondta, hogy szerinte milyen társ illik a lányához. "Szereti, ha az illető kedves, ki tudja fejezni a szeretetét, és van humora.'

"Humoros, céltudatos partner illik hozzám, aki tesz a közösségért, akárcsak anyukám, aki most épp egy dunavarsányi vízisport egyesületet vezet. Az is megnyugtat, hogy anyura mindig számíthatok, a gyerekszobám a mai napig érintetlenül áll" - tette hozzá a táncos.