Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Durván támadják Tóth Andit legutóbbi videója miatt

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Tóth Andi már hozzászokott, hogy sokat kritizálják őt a közösségi oldalain. A legártatlanabbnak tűnő bejegyzéseivel is komoly indulatokat képes kiváltani egyesekből, most legújabb videója alatt kapott rengeteg kritikát, sokan elítélik a visszavonuló énekesnő viselkedését.
Vágólapra másolva!

Tóth Andi és Marics Peti szakítása után a fiatal énekesnő, aki nemrég jelentette be visszavonulását, most Rottweiler fajtájú kutyájára és annak oktatására koncentrál. Tóth rajongva szereti Bailey nevű kutyáját, valóban rengeteget foglalkozik vele, hogy jólnevelt és kezelhető legyen felnőttkorára.

Amennyien dicsérték az énekesnő igyekezetét és külsejét az oktatást bemutató videó alatt, annyian kritizálni is kezdték a módszere miatt. A bejegyzés alatt elszabadultak az indulatok és valódi vita alakult ki a követők között, hogy Tóth Andi jól oktatja-e Baileyt.

Van kutyám is ! De ne így kövessen... Máshogy tanítsd! Ne a lábad között... stb! - írta egy követője a bejegyzés alatt, de nem fejtette ki, hogy szerinte mi lenne a helyes módszer.

"És jutifali nélkül? Úgy nem megy? Az gáz" - kritizálta egy másik, feltehetőleg állattartó kommentelő, akit sokan támadtak emiatt, ugyanis többek szerint eleinte normális, hogy jutalomfalattal oktatják a kutyákat.

A helyzetet végül Nyakas Gábor, kutyatréner tisztázta, aki maga is részt vesz Tóth Andi és Bailey oktatásában.

Kézben tudja tartani a figyelmét még akkor is, majd ha megnő, és a mozgás pedig reflexszerűvé válik az ember és a kutya között" - magyarázta a Borsnak a hivatásos tréner, aki tudja, hogy ez a gyakorlat miért szükséges és helyes egy kölyökkutya esetében.

A képek között lapozhat:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről