Újra összejöhet Tóth Andi és Marics Peti

Tóth Andi Marics Peti
Vágólapra másolva!
A szakítás után mindketten kulturáltan viselkedtek a TV2 show-jában. Sok rajongójuk van, ők abban bíznak, hogy a fiatal szerelmesek újra összejönnek, hiszen sok kapcsolatban vannak hullámvölgyek. 
Vágólapra másolva!

Nagyon sok rajongó bízik abban, hogy a Valmar énekese és Tóth Andi előbb-utóbb újra egy párt alkot. "Nem tudhatjuk mi volt a háttérben, de külső szemlélőként te nagyon szeretted ezt a lányt! Jólelkű fiúnak tűnsz, én valahol sajnálom! Olyan megmentő szerepben álltál a lány mellett! Valószínű, hogy nem tudott eléggé megbecsülni. Majd rájön, hogy nagyot hibázott! Valószínű, hogy akkor már késő lesz. Komoly segítségre lenne szüksége, ez látszik rajta" - írta egyikük.

Marics nem tűnt nagyon szomorúnak vasárnap Fotó: Polyák Attila - Origo

"Mindenki szomorú a szakitás miatt, sokan még azt mondják, hogy jobbat érdemelsz, de szerintem ti nagyon szép párosok vagytok. Persze sokan nem tartják tiszteletben, de én igen - ha el jön az ideje, akkor reméljük, újra együtt lesztek" - írta egy másik rajongó.

Tóth Andi próbált felszabadult lenni a show-ban Fotó: Polyák Attila - Origo

"Komolyan, én ezért a párért nagyon szurkoltam, hogy normálisan éljék az életüket. Nagyon sajnálom, hogy nem ment" - írta egy netező. "Olyan szépek voltatok együtt, beszéljétek meg, béküljetek ki! Ne hagyjátok, hogy egy felreértés éket verjen közétek" - jegyezte meg Marics egy női követője.

"Peti! Tegnap is láttam köztetek a kémiát! Ne adjátok fel, harcoljatok egymásért Andival!" - javasolta egy másik rajongó. A szakításról, az okokról és reakciókról a cikk alatt olvashat.