Egy év után végre megtudja Berki Krisztián édesanyja, miben halt meg a fia

Berki Krisztián temetése, temetés, Berki Krisztián, média celeb, Majer Júlia Zsófia, Berki Krisztián édesanyja
Vágólapra másolva!
Alig pár nappal Berki Krisztián halálának első évfordulója előtt hajlandó a celeb özvegye, Mazsi megmutatni Júlia asszonynak a boncolási jegyzőkönyvet.
Vágólapra másolva!

Berki Krisztián 2022. május 6-án halt meg rejtélyes körülmények között. A testét egy budapesti lakás erkélyén találta meg a saját kislánya. A celeb halálának oka a mai napig nem tisztázott, mivel a boncolási jegyzőkönyvet jogszerűen egyedül az özvegy, Berki Mazsi láthatta. Ő viszont úgy gondolta, hogy nem kívánja a közvélemény elé tárni, hogy mit találtak Krisztián vérében, és mi okozta pontosan a 41 éves férfi halálát.

Berki Krisztián édesanyja, Júlia a temetésen Fotó: Koncz Márton - Origo

Az információ visszatartása leginkább Berki Krisztián édesanyját, Júliát viselte meg a legjobban, aki többször és nyilvánosan támadt ezért Mazsinak. A két nő végül 2023 elején békült ki egymással, a Bors pedig úgy tudja, hamarosan találkoznak, amikor a gyászoló anya megnézheti a jegyzőkönyvet.

Azt beszéltük meg, hogy megnézhetem, és megtudhatom végre a pontos okokat. Bár sok találgatás napvilágot látott, és beszélnek mindenfélét az emberek, más érzés lesz a saját szememmel látni... - mondta Júlia.