Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Senki nem hisz Lagzi Lajcsinak, így röhögnek rajta a kommentelők

Lagzi Lajcsi, Galambos Lajos
Vágólapra másolva!
Sokan nem hisznek Lagzi Lajcsinak, úgy gondolják, hogy nem is gyógyíthatatlan beteg, csak a börtönt akarja megúszni ezzel a kifogással – írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Sokaknak gyanús, hogy Lagzi Lajcsi csak szimulál, gyógyíthatatlannak mondott betegsége csak jó kifogás arra, hogy elkerülje a börtönt – miközben állítólagos tüdőbetegként is képes hosszú koncerteket tartani, több mint egy órán át énekelni és táncolni.

Lagzi Lajcsi Forrás: TV2

"COPD krónikus hörgőgyulladás. 18 éves korom óta ez van nekem is, plusz allergia és asztmám. Gyógyszerekkel kordában lehet tartani... Postásként dolgozom, télen nyáron kint, lépcső és emelkedőket rovom. Viszont ha ennyire rosszul van, akkor a márciusi koncertet is le kell mondani, mert nem lesz tüdőkapacitás a trombita fújására" – idézett egy internetes hozzászólást a Bors.

"Hát szegény, hogy pont most derült mindez ki róla, amikor börtönbe kéne mennie. Neki is, és minden COPD-s betegnek megfelelő gyógyszeres kezelés mellett, hosszú életet kívánok", illetve "Galambos úr! Ne siránkozzon! Amit elkövetett, azért vállalja a felelősséget és ne húzza az időt, kezdje el az önre kiszabott büntetés letöltését! Amikor lopta a közüzemi dolgokat, akkor nem volt beteg? De ha jelenleg beteg is, az sem számít, létezik börtönkórház" – írták mások a közösségi oldalakon.

Lagzi Lajcsi ügyéről, állítólagos betegségéről hosszabban írtunk itt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről