Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Csepregi Éva is megszólalt Tóth Andi váratlan bejelentése után

Csináljuk a fesztivált döntő 2022 április 2-án, Csepregi Éva
Vágólapra másolva!
Sokan nem tudják szó nélkül hagyni Tóth Andi videóját, melyben bejelentette, hogy visszavonul és nem folytatja tovább az énekesi karrierjét. Pár óra alatt elképesztő mennyiségű hozzászólás érkezett a bejegyzése alatt. Rengeteg kommentelő csalódottan, de megértően reagált az énekesnő vallomására, és Szikora Róbert is elmondta a gondolatait.
Vágólapra másolva!

"Ő egy tehetséges, gyönyörű énekesnő, mindenki ilyen akar lenni, így akar énekelni, ilyen fantasztikusan táncolni, éppen ezért nem is értem pontosan a probléma lényegét. Neki a színpadon a helye!" – fogalmazott Csepregi Éva.

Szóval ez szerintem csak egy hirtelen felindulásból elkövetett döntés, dacból visszaszólás az életnek – magyarázta az énekesnő, aki maga is tapasztalt már hasonlót.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Érdekes módon én is a pályám elején gondoltam, hogy inkább abbahagyom és tanulok, de az embernek muszáj felismernie, mi az életútja. Azt tudom tanácsolni Andinak, menjen el egy jó asztrológushoz, aki megnézi, hol a helye a csillagok között, és egy kineziológushoz, aki rendbe teszi a lelkét" - mondta az énekesnő a Blikknek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről