Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Árpa Attila az ismerkedésről: A cél első körben a szex

Árpa Attila, A Nagy Ő, Bachelor
Vágólapra másolva!
Továbbra sincs párkapcsolata az egykori Nagy Őnek, aki most az ismerkedési szokásiról beszélt.
Vágólapra másolva!

"A socialmedia kora sokat változtatott az ismerkedési szokásokon. Én nem abban a korban éltem, amikor elég volt jobbra húzni, és elküldeni a f*rkamat. Kifejezetten szomorúnak érzem, hogy a mai fiataloknak ez elég" - mondta Árpa Attila.

Attila ezután felidézte egy konkrét ismerkedési esetét, jó néhány évvel ezelőttről. "Régen készülni kellett, erőfeszítés kellett. A nőnek a gondolatában olvasni kell. Egyszer egy reptéren vártam egy járatot, és egy közepesen ismert amerikai színésznő ült velem szemben. Láttam, hogy olvas egy könyvet. Életemben nem hallottam róla, de ugye ott van a Google. A szerzőről hallottam azért, Carl Joung – Attila gyorsan utána olvasott az interneten, ez alapján egy tudományos szöveget reprezentálva ült a nő mellé. Ráadásul a részletekre is figyelt.

Forrás: TV2

"Én sem voltam már kezdő, tudtam, hogy most a gödrös mosolyt teszem fel. Meg ilyen apró trükkök, hogy vettem magamnak egy zöldséges szendvicset, mert olvastam a szerzőről, hogy vegán, szóval eldobtam a hamburgert" – idézte fel nevetve, majd elárulta, nem lett végül semmi belőle, mert a hölgynek vőlegénye volt, de még akár pozitívan is alakulhatott volna.

A jelenleg szingli Attila elárulta Liptai Claudia új, beszélgetős műsorában.

K*rva lusta lettem, otthon Netflixet nézek és tökmagozok, és jön egy üzenet, egy gyönyörű modell ír nekem, huszonéves, hogy: most szakítottam a barátommal, megittam egy üveg bort, mit csinálsz? Az én koromban és kényelmemben komoly döntés, főleg a jelenlegi benzinárak mellett, elmenni Újpestre egy nőért, azért, hogy lefektessem. Vagy gyorsan a jobbkezem segítségével gyorsan elintézni, és folytatni a kis Netflix-sorozatomat...

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről