Újabb koncertbotrányt okozott a Fekete Vonat sztárja

Fehér Tibor Beat, Fekete Vonat
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, újabb botrányba keveredett a nemrég feloszlott Fekete Vonat egyik tagja, Fehér Tibor "Beat", akinek előre fizetett sok követője az ígért online koncertért, mely végül anyagi okokra hivatkozva elmaradt. Sokan felháborodtak a történteken és elfordultak a zenésztől, mert átverve érzik magukat, szerintük csak pénzt csalt ki tőlük, hiszen azóta sem jelentkezett másik időponttal. Most Beat is megszólalt a történtekről, hogy miért mondta le a show-t, annak ellenére, hogy tudta, sokan fizettek neki ezért.
Vágólapra másolva!

Nem kímélik a követői Fehér Tibort, sokan kommentben követelnek tőle magyarázatot vagy a befizetett összeget az elmaradt koncert miatt. Az érdeklődők közül többen is szavahihetetlennek gondolják a munkásszállón nyomorgó zenészt, aki korábban a TV2 riporterének magyarázkodott a nehéz anyagi helyzete miatt.

Fekete Vonat koncert Forrás: L.L. Junior Instagram

Fehér Tibor elismerte, hogy a Fekete Vonat koncertje előtt hitelt vett fel, mivel nagyobb bevételre számított, így eladósította magát. Azóta kénytelen minden nap munkásszállón meghúznia magát, annyira padlóra került pénzügyileg. Nemrég amiatt panaszkodott, hogy két méregdrága kabátját is ellopták tőle, amit az együttes Aréna-koncertjére vásárolt, azóta sem tudni, hogy megoldódott-e az ügy.

Korábban is magyarázkodott arról, hogy hová tűnt a bevétele a koncert után és azzal indokolta nincstelenségét, hogy sok adósságot halmozott fel előre, amit a befolyt bevételből adott vissza az illetékeseknek.

Ahhoz, hogy a becsületed megmaradjon, megköveted magad és elmész mindenkihez" - magyarázta korábban Fehér Tibor a Tények Plusz riporterének azt, hogy többektől kért kölcsön a koncertig, majd adósságait meg kellett fizetnie a koncertelőlegből, de nem számított ekkora bukásra.

Az akkor készségesen nyilatkozó Beatet próbálta elérni a TV2 riportere, de nem válaszolt a megkeresésükre, gyanúsan hallgat az online koncert körüli botrányról, melyre a mai napig nem adott semmilyen magyarázatot, a követők pedig egyre csak dühösebbek emiatt.