Elfogták a Vajna Tímeához betörő bűnbandát - videó

Vajna Tímea
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, karácsonykor ismeretlenek forgatták fel Vajna Tímea luxusotthonát, míg az üzletasszony a coloradói Aspenben tartózkodott. A három símaszkos férfi épp szenteste tört be Andy Vajna özvegyének beverly hillsi házába, nagy károkat okozva az ingatlanban. Most úgy tűnik, végre kézre kerültek az elkövetők egy izgalmas hajtóvadászatot követően, melyről Vajna Tímea is beszámolt.
Vágólapra másolva!

Akciófilmekbe illő hajtóvadászat során sikerült elfogni azt a háromfős bűnbandát, akik feltehetőleg Vajna Tímea otthonába is betörtek a tavalyi ünnepek ideje alatt. Az özvegyet az utóbbi időben sorra érték a csapások: elvesztette egy jóbarátját, majd Andy Vajnával közös házikedvencét, aki mindig szeretett férjére emlékeztette.

Ezt követően betörtek otthonába, majd hosszas próbálkozás után elvetélt, annak ellenére, hogy mindent megtett azért, hogy édesanya lehessen. Majd jegyesével, Zoltánnal is elváltak útjaik, legalábbis minden jel erre utal.

Vajna Tímea Forrás: Instagram/Vajna Tímea

Most végre valami jó hírt is kapott, ugyanis egy videó alapján valószínűleg elfogták azt a három férfit, aki karácsonykor feldúlta az otthonát. Az elfogásról készült videó egy pillanatképét Andy Vajna özvegye is megosztotta az Instagram-történetében.

Az eredeti felvételen jól látható, hogy a több rendőrautóval üldözőbe vett luxusautóval menekülő férfiak az egyik pillanatban hirtelen megállnak és menekülni kezdenek, de hiába, mert végül a rendőrök elfogják őket.

Vajna Tímea csak annyit írt a felvételhez:

Vajna Tímea Forrás: Vajna Tímea Instagram

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva tekinthető meg.