Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Csalók vadásznak VV Anettre és Csutira

Béres Anett, VV Anett
Vágólapra másolva!
VV Anett a rendőrséghez fordulna, miután Csutival együtt megjelentek egy kamuprofilon az Instagramon.
Vágólapra másolva!

Az Instagramon megjelent egy különös profil, amelyet egy Francoise Boulmon Diondé álnevű csaló hozott létre, profilképként viszont VV Anett, vagyis Béres Anett fotóját használta – miközben az általa feltöltött képeken Csuti és a gyerekei szerepelnek, mintha VV Anett és Csuti boldog házasságban élnének.

VV Anett az Instagramon jelezte a csalást Forrás: Instagram/Béres Anett

"Én már nem lepődök meg semmin, nagyon résen kell lennünk a virtuális térben. Napi szinten történnek visszaélések, de ez már túl megy minden határon. Csutit nem is ismerem, de átküldtem neki a kamuprofilt.

A vélhetően félőrült illető egyébként úgy bukott le, hogy elkezdte bekövetni az én ismerőseimet az Instagramon, egyikük értesített engem. Ráadásul az olaszul írt idézet is magyarul volt először, szóval tuti egy magyar csalóról beszélünk" – mondta Anett a Ripostnak.

Béres Anett, VV Anett Forrás: TV2

"Hetente nyolc hasonló kamuprofilról értesítenek engem a barátaim, ismerőseim. El nem tudom képzelni, mi járhat egy ilyen ember fejében, aki erre vetemedik. Sajnos azt kell mondanom, manapság hihetetlen mértéket öltött ez a fajta csalás, és bár egy idő után minden kamuprofilt eltávolítanak, jönnek az újabbak és az újabbak. Én azért is szoktam megosztani ezeket a visszaéléseket, mert fontos, hogy sokan jelentsék" – tette hozzá Csuti.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről