Újabb hírek a részegen lövöldöző, karddal hadonászó Mandula Ádámról

Mandula Ádám
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, óriási botrányt okozott a múlt héten Szegedi Fecsó menyasszonyának, Géczi Beának a volt barátja, Mandula Ádám, aki évek óta küzd drog-és alkoholfüggőséggel. Az utóbbi időben még inkább leépült, a függősége addig fajult, hogy múlt héten letartóztatták, ugyanis bódult állapotban lövöldözött, majd a nyílt utcán egy karddal hadonászott. Most újabb információk érkeztek a botrányhősről, akiről a környékbeliek meglepő dolgokat árultak el.
Vágólapra másolva!

Hivatalosan még nem lehet tudni, hogy mi lesz a sorsa a részegen, drog hatása alatt lövöldöző és karddal az utcán hadonászó Mandula Ádámnak, akinek nem először gyűlik meg a baja az igazságszolgáltatással, ugyanis Amerikában is volt már börtönben droghasználat miatt évekkel ezelőtt. Az egykori realitysztárt ez sem tartotta vissza, a múlt héten őrizetbe vették, és fegyveresen elkövetett garázdaság bűntettével gyanúsították meg, letartóztatásáról a bíróság dönt majd a továbbiakban, de nem valószínű, hogy szabadon engednék.

Géczi Beatrix és Mandula Ádám 2017 körül alkottak egy párt, egy ideje a férfi a közös kisfiukat sem láthatja Forrás: Facebook

A környéken élők beszámolói alapján nem az első eset, hogy botrányosan viselkedett, többen tartottak tőle, hiszen kiszámíthatatlannak tűnt. Az ominózus december 4-én este tartott házibuliról is egy szemtanú mondta el, hogy Mandula Ádám az erkélyen ordibált részegen, onnan több lövést is leadott gáz-és riasztófegyverével, majd felfegyverkezve hagyta el az albérletet, aztán kardjával hadonászott a nyílt utcán, amivel megfélemlítette az embereket.

Miután a hatóság elfogta, a rendőri felszólításnak sem engedelmeskedett, mivel zavart, és kiszámíthatatlan volt, már a fegyverét készült előrántani, amikor az egyik járőr figyelmeztető lövést adott le, így tudták végül megfékezni. A környéken lakók azóta is félnek tőle, sokan azt találgatják, hogy vajon mikor térhet vissza a környékre.

- írta valaki egy bulvártémákkal foglalkozó csoportban arra válaszolva, hogy nem valószínű, hogy Mandula Ádám egyhamar kiszabadul az előzetes letartóztatásból.

Úgyhogy ezért is érdeklődöm ilyen serényen, jó lenne már gyomorgörcs nélkül levinnem a kutyát" - írta egy környékbeli, aki látásból ismerte a botrányosan viselkedő Mandula Ádámot, és félt is tőle.

Egy ilyen "gazda" nálam kimeríti az állatkínzás fogalmát, szörnyű élete lehet ott egy négylábúnak" - válaszolt egy másik kommentelő a szemtanú beszámolójára, és sokan remélik és fejtegetik, vajon megfelelő büntetést kap-e majd Mandula Ádám a történtek után.

Sokan félnek Mandula Ádámtól, akik az albérlete környékén élnek és látták a botrányos viselkedését Forrás: Instagram/Mandula Ádám