Megint szabályt szegett vezetés közben L.L. Junior

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
Nem igazán érdeklik a közúti közlekedés szabályai L.L. Juniort, amit idén már több alkalommal is bebizonyított. Hiába kapott súlyos büntetést a hatóságoktól, ez sem jelent számára visszatartó erőt, ahogy az sem, hogy rengetegen támadják a felelőtlen viselkedése miatt. Most újabb szabályt szegett fiatal barátnője, Dárdai Blanka miatt, akivel nemrég újra kibékültek egy hosszabb szakítást követően.
Vágólapra másolva!

Idén augusztusban botránkoztatta meg az embereket L.L. Junior és G.w.M, akik a Petőfi hídon száguldoztak, nem törődve a sebességkorlátozással és azzal sem, hogy másokat is veszélybe sodortak. A rappert az sem tartja vissza, hogy ezért a mutatványért hat büntetőpontot kapott, és majdnem százezer forintos bírságot fizetett ki.

G.w.M-et és L.L. Juniort sem érdeklik a közlekedési szabályok Forrás: YouTube

Az ügyből ráadásul az általa rögzített videó miatt lett ekkora botrány, ugyanis a szabályszegést saját maga töltötte fel a közösségi oldalára, így bizonyítékot is szolgáltatott a bűnösségére. Nem ez volt az első eset, hogy videót készít vezetés közben, vagy egyáltalán nem az útra figyel a volán mögött, emiatt nagyon sokan támadják, hiszen sokan egyetértenek, hogy ez nagyon felelőtlen viselkedés.

L.L. Junior most boldog, hiszen egy teljesen új üzletbe kezdett, aminek semmi köze a zenéléshez, most épp erre és 18 évvel fiatalabb barátnőjére, Dárdai Blankára koncentrál. A viharos kapcsolat már a sokadik szakítást élte túl, bár az utolsó után már sokan nem gondolták, hogy a fiatal énekesnő újra kibékülne a rapperrel, hiszen elég csúnya szavakkal illette őt.

Ennek ellenére mégis nagyon boldognak tűnnek együtt, annyira, hogy L.L. Junior még vezetés közben is Dárdai Blankában gyönyörködik ahelyett, hogy az utat figyelné. De nemcsak nézi, hanem le is videózza azért, hogy a fiatal énekesnőt megmutassa a követőinek, nem tanulva az augusztusban történtekből - írja a Bors.

L.L. Junior ezzel a bejegyzéssel tudatta nyáron, hogy szakított az énekesnővel, amivel jól megsértette őt Forrás: L.L. Junior Instagram