Kulcsár Edina nem áll le, most megint változtatni akar a külsején

Kulcsár Edina teljesen megváltozott
Vágólapra másolva!
Sokan úgy vélik, hogy Kulcsár Edina már alig hasonlít a régi önmagára, nagyon megváltozott, mióta megismerte új férjét, G.w.M-et - erről megdöbbentő képeket itt talál. Most újabb változtatást tervez, erről pedig azok véleményét is kikérte, akiknek az életét mutogatja az Instagramon.
Vágólapra másolva!

"Sokan azt mondják, hogy jobb nekem a szőkés hajszín. Sőt, talán túlnyomóan most már inkább ezt tapasztalom. De most döntés előtt állok. A hajam állapota tökéletes, szóval elvileg most kellene még egyet világosítani rajta. Viszont most eljátszadoztam a gondolattal, hogy lehet, inkább mégis szeretném vissza a barnát. Szóval nem tudom, hogy mi legyen. Szőkébb, vagy barna? Szerintetek? Az élet nagy döntései..." - írta Kulcsár Edina, aki egész más nő lett G.w.M mellett.

Kulcsár Edina teljesen megváltozott Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

Az egykori szépségkirálynő, amikor összejött a rapperrel, lecserélte a teljes ruhatárát, és nem is titkolta, hogy a férfi miatt tette, aki szigorú kontroll alatt tartja, ahogy mit hordhat és mi az, amit többet nem vehet fel. Korábban Kulcsár Edina azt mondta, egy bizonyos hosszúságú, vagy egy picit áttetsző, átlátszó ruhát nem hordhat.