Elképesztő dologgal vádolják Kulcsár Edinát a kislánya miatt

Kulcsár Edina
Együtt jelentek meg egy eseményen
Vágólapra másolva!
Idén májusban született meg Kulcsár Edina és G.w.M közös kislánya, Amara, akit sokáig rejtegettek a nyilvánosság elől. Októberben mégis meggondolták magukat, és elérkezettnek látták az időt, hogy megmutassák kislányukat, akit azóta is mindenki láthat, ha hajlandó előfizetni a házaspár privát csatornájára, ahol saját valóságshow-t indítottak. Az egykori szépségkirálynő most az ingyenes felületén is felbukkant, ahol kislányával közös karácsonyi képet osztott meg, de nem várt reakciókat kapott a követőktől.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina és G.w.M újra botrányaikkal és családi realityjükkel hívják fel magukra a figyelmet, úgy tűnik, hogy kétségbeesetten próbálnak több pénzt szerezni. Bár a nagyobb gyerekeiket nem mutogatják a felvételeken, de a kis Amara sokszor feltűnik a videókon.

Most Kulcsár Edina kivételesen ingyen is megmutatta a kislányt, akit először egy címlapfotózást követően láthattak az emberek. Azóta ritkán mutatják meg a kis Amarát, most Kulcsár Edina az ünnepek miatt kivételt tett, és egy közös fotót osztott meg az Instagram-oldalán, amire nem várt kritikákat kapott.

- tette fel a kérdést Kulcsár Edina egyik követője, majd egy másik kommentelő is megjegyezte, hogy teljesen másképp néz ki, mint az októberi képeken, és arra gyanakszik, hogy retusálták a kislányt a fotókon.

Ez az egyik! A másik: Az egy fotózás volt. Mások a fények, nyilván sokkal jobbak mint egy szűrt fénnyel megvilágított rendezvényen, szóval az összes vonás szépen látszik és még sorolhatnám. Szívesen belemegyek, de egyáltalán kell? Kiteszek végre egy képet a kislányommal és ezzel kell foglalkozni? Azért valljuk be, hogy ez elég elgondolkodtató!" - reagált idegesen Kulcsár Edina, aki nem tudta szó nélkül hagyni, hogy kislányát is kritizálják.

Az eredeti bejegyzés és a fotó a linkre kattintva tekinthető meg.