Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Krausz Gábor megható vallomást tett Mikes Annáról

Dancing with the Stars, 4. évad, döntő, tv2, műsor, tánc, vége, eredmény
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, Krausz Gábor és Mikes Anna nyerték meg a Dancing with the Stars negyedik évadát.  A séf a győzelem után elárulta, hogy nem engedik el egymást, továbbra is tartják majd a kapcsolatot.
Vágólapra másolva!

Tóth Vera a helyszínen támogatta a séfet, aki Tóth Gabi és Krausz Gábor válása ellenére is jóban maradt a férfivel. Azt nem lehetett tudni, hogy az egykori házaspár jelenleg hányadán áll, hiszen nem beszéltek a kapcsolatukról és a válásról, de Tóth Gabi is gratulált volt férjének a győzelméhez.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Rengeteget kapott a Dancing with the Starstól a műsor évadának győztese, Krausz Gábor. "Egyszerűen még nem fogjuk fel ezt az egészet, kell pár nap amíg ezt feldolgozom, de boldog vagyok. Én azt hittem, Stohl András megint csak viccel, és rosszul mondja a nevemet, mint a múltkor Radics Gigiéknél. Persze azért gondoltam, hogy a döntőben azért ezt nem játssza el, de most nem fogja fel az agyam, hogy mi van. De egy biztos, végtelenül hálásak vagyunk mindenkinek itt a a stábban, mindenkinek, aki ehhez hozzájárult!" - mondta.

Megtanultam, hogy higgyek magamban, és bízzak meg abban, aki nekem jót akar! És azt is, hogy bármire képes az ember, hogyha időt, munkát, energiát fektet bele, akkor tényleg bármi megtörténhet. Ahogy Anna is mondta, visszataláltam önmagamhoz és ez tényleg gy van.

Bár igazából nem vesztettem el magam, csak más, új oldalaimat is megismertem, amik bennem voltak, csak eddig még én sem tudtam róla. Megerősödött az önbizalmam, erőre kaptam, tele vagyok energiával és nagyon motivált vagyok a jövővel kapcsolatban!" - részletezte.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A Bors megkérdezte, mi fog neki hiányozni a legjobban. "Nem fog hiányozni semmi, nem fogunk eltávolodni egymástól, nem engedjük el egymás kezét!" - mondta Mikes Annáról.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről