Horváth Gréta minden pénzét elszórta

Horváth Gréta
Állítása szerint most boldog párkapcsolatban él, de a párját még nem mutatta meg
Vágólapra másolva!
Nagyon fordult a világ az elmúlt két évben Horváth Grétával. A válása után belsőleg és külsőleg is megújult, továbbá a pénzhez is más lett a viszonya.
Vágólapra másolva!

"Nagyon sokszor költöttem el az egész havi fizetésem, és semmit nem tudtam felmutatni" – kezdte a Blikk TV-nek adott interjújában Horváth Gréta, aki pont emiatt később átesett a ló túloldalára: a kelleténél jobban a spórolt, s az utazásra is sajnálta a pénzt.

Forrás: Horváth Gréta/Instagram

"Nagyon sokáig nem utaztam. Amikor már volt pénzem, akkor sem, mert az volt bennem, hogy nekem ezt szabad... Elutazhatom a megkeresett pénzem? Nem sok ez rá? Sajnáltam a pénzt rá. Aztán rájöttem, hogy a legokosabb, amire költeni lehet, az az ingatlan és az élmény" - magyarázta.

Azóta évente többször is kikapcsolódik külföldön a párjával vagy a a családjával. Számára ez az igazi pihenés, és szeretne még sok szép helyre eljutni a jövőben is.

Horváth Gréta egyébként manapság azzal kelt feltűnést, hogy szórja magáról a szexi, fehérneműs képeket az Instagram-oldalán. Lehet, hogy ezzel a Stana Alexandráért őt elhagyó Meggyes Dávidnak üzenget.