Újabb fordulat Nótár Mary botrányos ügyében

Nótár Mary
Vágólapra másolva!
Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, Nótár Mary elveszítette az ellene indított polgári pert, ezért 25,5 millió forintot kellett volna fizetnie a volt kiadójának, a Skyforce-nak. Ő akkor azt mondta, nem hagyja magát, egyetlen forintot sem szeretne fizetni. A kezdeti 88 millióból 25,5 milliót hagyott jóvá a bíróság, így részben a per nyertesének tartotta magát, de ez nem volt számára elég. Amellett, hogy nem akart fizetni, beperelte a kiadó tulajdonosait személyi szabadság korlátozása miatt. A bíróság az utóbbi bűncselekményben elmarasztalta a Skyforce-ot, a pénzügyekben most viszont megint ők nyertek.
Vágólapra másolva!

Nótár Mary és a volt zenei kiadója, a SkyForce már hat éve álltak perben egymással, mind a két fél perelte a másikat. A Ripost összefoglalta a bonyolult ügy lényegét.

Az egész dolog úgy indult, hogy az énekesnő attól tartott, átverték pénzzel, ugyanis nem látott bele a szerződésekbe, és nem tudta, hogy mennyit kérnek egy buliért, amin ő fellép. Nótár Mary ezt személyesen próbálta volna megbeszélni a kiadó tulajdonosaival, ekkor tettlegességre is sor került, bezárták az irodába. Ezért az előadóművész feljelentést tett személyi szabadság korlátozása és elmaradt bevételek miatt, ezzel egy időben a SkyForce elmaradt haszon miatt perelt.

A kiadó tulajdonosait társtettesként elkövetett személyi szabadság megsértésében bűnösnek mondta ki a bíróság. Az elmaradt haszon ügyben a kiadó 80 millió forintot akart, másodfokon azonban Nótár Maryt hozták ki nyertesnek, így nem kellett fizetnie.

Ezután ő perelte vissza a SkyForce-ot elmaradt haszon miatt, a kiadó pedig felülvizsgálati kérelmet terjesztett elő.

A tulajdonos, Száva Rita szombaton egy olyan képet tett közzé a Facebook-oldalán, amin az ügyvédeikkel pezsgőznek, és a győzelmüket ünneplik.

Megnyertük, végre vége! Hála az Úrnak! Többé már nem tud ártani nekünk és rossz hírünket kelteni! De erről majd még több infó januárban" – írta a kiadó tulajdonosa, de hogy ez mit jelent egészen pontosan, azt nem lehet tudni. Nótár Mary egyelőre nem szólalt meg a témában, így az, hogy kell-e fizetnie, nem derült ki.